KURUMSAL
GENEL AYDINLATMA METNİ

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

 

Veri Sorumlusu: Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. (“Doğan Burda” veya “Şirket”)  ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni (bundan sonra “Aydınlatma Metni” olarak anılacaktır.) hazırladık.

 

     Çalışan Adayları

     Stajyer Adayları

     Tedarikçi Yetkilileri

     Tedarikçi Çalışanları

     Ziyaretçiler

     Çevrimiçi Ziyaretçiler

     Potansiyel Ürün veya Hizmet Alan Kişiler

     Ürün veya Hizmet Alan Kişiler

     Hissedar/ Ortak

Aydınlatma Metni Doğan Burda  tarafından yayımlandığı tarih itibariyle geçerli olacaktır. Doğan Burda , Aydınlatma Metni’nde, gerekli olduğu takdirde her zaman değişiklik yapabilir. Yapılacak değişiklikler, Aydınlatma Metni’nin … adresinde yayımlanmasıyla birlikte derhal geçerlilik kazanır.

ÇALIŞANLAR

Çalışanlara ait işlenen kişisel veriler hakkında ayrıntılı bilgiler sadece çalışanlarımızın erişebileceği şekilde portal.doganburda.com’da yayınlanmakta olup, kendilerine bu konuda ayrıntılı bilgilendirme yapılmıştır.

Doğan Burda eski çalışanı iseniz işbu Aydınlatma Metni’nin “Haklarınızı Nasıl Kullanabilirsiniz” bölümünde yer alan başvuru kanallarından birisini kullanarak çalışan olduğunuz dönemde işlenen kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı kullanabilirsiniz.

 

STAJYERLER

Stajyerlere ait işlenen kişisel veriler hakkında ayrıntılı bilgiler stajyerlerimizin erişebileceği şekilde portal.doganburda.com’da yayınlanmakta olup, kendilerine bu konuda ayrıntılı bilgilendirme yapılmıştır.

Doğan Burda  eski stajyeri iseniz işbu Aydınlatma Metni’nin “Haklarınızı Nasıl Kullanabilirsiniz” bölümünde yer alan başvuru kanallarından birisini kullanarak stajyerlik yaptığınız dönemde işlenen kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı kullanabilirsiniz.

 

 

ÇALIŞAN ADAYLARI

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

 

 

     Ad, Soyad,

     Anne / Baba Adı,

     Doğum Tarihi,

     Doğum Yeri,

     Medeni Hali,

     Uyruk,

     İmza

 

 

Çalışan Adayların Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Politika ve Süreçlerinin Planlanması, Mülakat Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Doğan Burda  tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler;  iş başvuru formu, şirketimize elektronik posta aracılığıyla gönderilen özgeçmişler ve Özel İstihdam Büroları (örn. İşkur, Linkedin, Kariyer.net gibi) vasıtasıyla toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

     E-Posta Adresi,

     İletişim Adresi,

     Ev Telefonu Numarası,

     Cep Telefonu Numarası

Çalışan Adayların Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi,İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Mülakat Süreçlerinin Yürütülmesi

 

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Doğan Burda  tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler;  iş başvuru formu, şirketimize elektronik posta aracılığıyla gönderilen özgeçmişler ve Özel İstihdam Büroları (örn. İşkur, Linkedin, Kariyer.net gibi) vasıtasıyla toplanmaktadır.

ÖZLÜK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

     CV’de Yer Alan Bilgiler,

     Referans

 

 

Çalışan Adayların Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ücret Politikasının Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Politika ve Süreçlerinin Planlanmasını ve İcra Edilmesi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Doğan Burda  tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

 

     Referans için İlgili Kişi’nin açık rıza vermesi,

     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler;  iş başvuru formu, şirketimize elektronik posta aracılığıyla gönderilen özgeçmişler ve Özel İstihdam Büroları (örn. İşkur, Linkedin, Kariyer.net gibi) vasıtasıyla toplanmaktadır.

MESLEKİ DENEYİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

 

     Diploma Bilgileri,

     Gidilen Kurs Bilgileri,

     Meslek İçi Eğitim Bilgileri,

     Yabancı Dil Bilgisi,

     Bilgisayar Kullanım Bilgisi

 

Çalışan Adayların Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ücret Politikasının Yürütülmesi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Doğan Burda  tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler, tarafınızca gönderilen özgeçmişler, Özel istihdam büroları (Kariyer.net, Yenibiris.com, LinkedIn vb. dahil) ve beyanlarınız vasıtasıyla toplanmaktadır.

 

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Çalışan adaylarına ait kimlik, iletişim, özlük ve mesleki deneyim bilgileri;

Adayların bu konuda verecekleri izne bağlı olarak; grup şirketlerinin daha etkili insan kaynakları politikası ve süreçleri yürütmesi, gerektiğinde iş başvurusu olumsuz sonuçlanan çalışan adayına diğer grup şirketleri içerisinde alternatif ya da daha iyi bir pozisyon için teklif sunulabilmesi ve aday havuzu oluşturulabilmesi amaçlarıyla grup şirketlerine aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

Çalışan adaylarına ilişkin kişisel veriler yurtdışına aktarılmamaktadır.

 

STAJYER ADAYLARI

KİMLİK BİLGİSİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

     Ad, Soyad,

     Anne / Baba Adı,

     Doğum Tarihi,

     Doğum Yeri,

     Medeni Hali,

     Uyruk,

     İmza

Stajyer Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi,  Diğer: Gelecekte Açılabilecek Pozisyonlara Yönelik İnsan Kaynakları Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Doğan Burda tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz Mesleki Eğitim Staj Sözleşmesi vasıtasıyla toplanmaktadır.

 

İLETİŞİM BİLGİSİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

     E-Posta Adresi,

     İletişim Adresi,

     Ev Telefonu Numarası,

     Cep Telefonu Numarası,

Stajyer Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini, Diğer: Gelecekte Açılabilecek Pozisyonlara Yönelik İnsan Kaynakları Faaliyetlerinin Yürütülmesi,

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Doğan Burda tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz Mesleki Eğitim Staj Sözleşmesi vasıtasıyla toplanmaktadır.

 

ÖZLÜK BiLGiLERi

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

 

 

 

 

     CV’de Yer Alan Bilgiler

     Referans

Stajyer Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini, Diğer: Gelecekte Açılabilecek Pozisyonlara Yönelik İnsan Kaynakları Faaliyetlerinin Yürütülmesi,Diğer: Gelecekte Açılabilecek Pozisyonlara Yönelik İnsan Kaynakları Faaliyetlerinin Yürütülmesi,

 

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Doğan Burda tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

     Referans Bilgileri için İlgili Kişi’nin açık rıza vermesi,

     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz Mesleki Eğitim Staj Sözleşmesi vasıtasıyla toplanmaktadır.

MESLEKİ DENEYİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

 

     Diploma Bilgileri,

     Gidilen Kurs Bilgileri,

     Meslek İçi Eğitim Bilgileri,

     Yabancı Dil Bilgisi,

     Bilgisayar Kullanım Bilgisi

Eğitim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Görevlendirme Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Ücret Politikasının Yürütülmesi, Yetenek / Kariyer Gelişimi Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Doğan Burda  tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

 

 

 

 

KİŞİSEL VERİLERİ

TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; CV’ler, sertifikala ve diplomalar vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Stajyer adaylarına ait kimlik, iletişim, özlük ve mesleki deneyim bilgileri;

Adayların bu konuda verecekleri izne bağlı olarak; grup şirketlerinin daha etkili insan kaynakları politikası ve süreçleri yürütmesi, gerektiğinde iş başvurusu olumsuz sonuçlanan çalışan adayına diğer grup şirketleri içerisinde alternatif ya da daha iyi bir pozisyon için teklif sunulabilmesi ve aday havuzu oluşturulabilmesi amaçlarıyla grup şirketlerine aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

Stajyer adaylarına ilişkin kişisel veriler yurtdışına aktarılmamaktadır.

 

 

 

TEDARİKÇİ YETKİLİLERİ

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

     Ad, Soyad,

     Anne / Baba Adı,

     Doğum Tarihi,

     Doğum Yeri,

     Medeni Hali,

     T.C. Kimlik Numarası,

     Yabancı Kimlik Numarası,

     Vergi Kimlik Numarası,

     Uyruk,

     Pasaport Numarası,

     Pasaport Fotokopisi,

     İmza,

     Fotoğraf

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, İç Denetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Doğan Burda  tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

     Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; kartvizitler, basılı/elektronik formlar, çağrı merkezi kayıtları, sözleşmeler/taahhütnameler, e-postalar, raporlar, SAP programları ve yüz yüze yapılan görüşmeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

     E-Posta Adresi,

     İletişim Adresi,

     İş Telefonu Numarası,

     Cep Telefonu Numarası,

     Faks Numarası,

     Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Adresi

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Doğan Burda  tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; kartvizitler, basılı/elektronik formlar, çağrı merkezi kayıtları, sözleşmeler/taahhütnameler, e-postalar, raporlar, SAP programları ve yüz yüze yapılan görüşmeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

HUKUKİ İŞLEM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

     Adli Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler,

     İdari Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler,

     Dava Dosyasındaki Bilgiler,

     Maaş Haczi vb. ile İlgili Kayıtlar,

     İhtarname/İhbarname kapsamındaki bilgiler

Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, İç Denetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

 

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Doğan Burda  tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

     Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler adli ve idari makamlardan gelen resmi yazılar ve basılı/elektronik diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

İŞLEM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

     Talep Bilgileri

     Sipariş Bilgileri

 

Hukuk İşlerinin Takibi ve Yürütülmesi, İç Denetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Doğan Burda  tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması.

     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; basılı/elektronik formlar, çağrı merkezi kayıtları, e-postalar, SAP programları ve yüz yüze yapılan görüşmeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

 

 

FİNANS BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

     Fatura Bilgileri,

     Banka Hesap Bilgileri

 

Denetim/Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi/Denetimi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Doğan Burda  tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

     Kanunlarda açıkça öngörülmesi

     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

     Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

 

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; basılı/elektronik formlar, sözleşmeler/taahhütnameler ve SAP programları vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Tedarikçi yetkililerine ait kişisel veriler;

 

Yukarıda sayılan amaçlarla sınırlı olarak grup şirketlerimize ve aramızdaki sözleşmeler kapsamında mevzuata uygun bir şekilde iş ortaklarımıza

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

Tedarikçi yetkililerine ait kişisel veriler yurtdışına aktarılmamaktadır.

 

TEDARİKÇİ ÇALIŞANLARI

KİMLİK BİLGİLERİ